Gjejnë një piton të vdekur me stomak të fryrë, shokohen kur i çajnë barkun

Një gjarpër i llojit piton është gjetur i ngordhur, por ajo që u bëri përshtypje dy biologëve që e gjetën ishte se stomaku i pitonit ishte i fryrë dhe dëgjohej një frymëmarrje.

Pitoni u gjet në Afrikën e Jugut dhe vakti i tij i fundit kishte rezultuar fatal për të. Ai kishte gëlltitur një iriq që ishte 80 cm i gjatë dhe peshonte 13 kilogramë.

Për më shumë informata hap linkun/linqet e mëposthme

1 thought on “Gjejnë një piton të vdekur me stomak të fryrë, shokohen kur i çajnë barkun”

Leave a Reply

Your email address will not be published.