Rrëfimi befasues i dhëndrit, ç’thotë për nusen që i helmoi nënën dhe i akuzoi babanë

Pak ditë pasi nusja tentoi t’i helmonte nënën duke i hedhur barin e mizave në gotën e kosit dhe akuzave të saj ndaj vjehrrit se e kishte përdhunuar, bashkëshorti i 19-vjeçares Elda Tanushi është kthyer nga Greqia për t’u qëndruar afër prindërve. Donald Tanushi konfirmon se nuk do t’i rikthehet më kësaj martese dhe se nuk do t’ia falë kurrë nuses tentativën për t’i vrarë nënën.


Për më shumë informata hap linkun/linqet e mëposthme