Ndarja nga jeta e Adela Xhamanit/ Gafa e policisë në versionin zyrtar

Prej pak orësh bota e medias është tronditur nga lajmi i vdekjes së gazetares mjaft të dashur për publikun Adelajda Xhamani
Ashtu si dhe ‘’Fax News” raportoi pak orë më parë vdekja e saj ka ardhur për shkak të një arresti kardiak, teksa ajo vetë ka marrë në telefon ambulancën, po ndërhyrja ka qenë e pasuksesshme.

Mirëpo ka një problem në versionin zyrtar të Policisë së Shtetit në lidhje me rastin. Sipas tyre gazetarja vuante nga epilepsia, gjë e cila rrëzohet poshtë nga miqtë, familjarët por edhe autopsia që i është bërë gazetares.
Loading…
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione