Metoda natyrale që largon të gjitha helmet nga trupi brenda natës/ Receta

Jetesa sedentare (qëndrimi gjatë gjithë kohës ulur) mund të shkaktojë qarkullim të dobët të gjakut, sidomos në këmbë. Bashkojeni këtë me zakonet e këqija të ngrënies, ekspozimin ndaj ndotësve mjedisorë dhe mund të përfundoni të ngarkuar me toksina në trup. Më poshtë do të gjeni një mënyrë krejtësisht natyrale për të nxjerrë jashtë trupit toksinat.

Përbërësit:
Hudhër Ujë Qepë Garzë Çorape
Procedura
Qëroni disa thelpinj hudhre dhe i copëtoni Çopëtoni ½ e qepës Vendoni ½ kupë ujë në zjarr për të zier Hidhni hudhrat dhe qepën e copëtuar në ujin që po zien.
MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione

9 thoughts on “Metoda natyrale që largon të gjitha helmet nga trupi brenda natës/ Receta”

Leave a Reply

Your email address will not be published.