Telefonata dhe mesazhi i ri i kryeminstrit për Tahirin, cfarë do ndodhë sot te Çani?

Sipas burimeve të 360grade.al, Rama ka bërë një telefonatë të gjatë me Çanin për të folur mbi intervistën e pritme, në lidhje me situatën ku gjindet maxhoranca e tashmë.
Thuhet se Rama do të përqëndrohet te kazani mediatik dhe te shtrembërimi që ky kazan, sipas tij i ka bërë Çështjes Tahiri dhe qëndrimeve të tija publike në lidhje me të.
Rama pra është në kërkim të një interviste-bisedë, ku të ketë më shumë ngjyra se në studio e tjera Tv, sepse te ngjyrat, ai ndjehet sigurisht më i fortë.
Përveç kësaj burimet dëshmojnë se marrëdhëniet personale ndërmjet të dyve, janë përmirsuar shumë kohët e fundit dhe sidomos, mbas intervistës së gjatë fushatës zgjedhore 2017.

Per te lexuar me shume hap linkun/linqet me poshte

2 thoughts on “Telefonata dhe mesazhi i ri i kryeminstrit për Tahirin, cfarë do ndodhë sot te Çani?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.