Shpërthen Myftaraj: “Tahiri fsheh videon ku shihet Çim Peka duke vrarë vajzën që kishte në makinë”

Opinionisti Kastriot Myftaraj njihet për qëndrimet e tij dhe teoritë konspiracioniste, megjithatë “ku ka zë nuk është pa gjë”, thotë populli.
Këtë herë Myftaraj ka bërë një postim në Facebook, ku sipas tij vdekja e vajzës që ndodhej në makinën e gazetarit para dy vite nuk ka vdekur nga aksidenti i pësuar por nga dhuna e që i ka ushtruar Peka.

Videoja nuk u paraqit si provë, por Saimiri e ka në arkivin e tij, së bashku me shumë gjëra të tjera. Tani unë po bëj pyetjen se ku është i fshehur arkivi i Saimir Tahirit, me të cilin ai kërcënon dhe shantazhon deri edhe vetë Ramën. Të shohim nëse Çimi do ta vjedhë edhe këtë ide si lajm, ashtu si bëri me atë idenë tjetër.
Per te lexuar me shume hap linkun/linqet me poshte