Kryemadhi bën deklaratën e fortë: Tahiri ka kërcënuar Ramën, heto ku ndodhet Çako dhe familja e tij

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi në një lidhje të drejtpërdrejtë në emisionin “Opinion” moderuar nga Blendi Fevziu ka thënë se kryeministri Edi Rama ka marrë kërcënime nga ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri.

Ajo hodhi edhe pyetjen se ku gjendej Drejtori i Policisë së Shtetit, pasi ka ditë që është fshirë nga afera e ngjarjeve të ndodhura. Për këtë Kryemadhi i ka kërkuar Fevziut dhe gazetarëve të hetojë.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione

2 thoughts on “Kryemadhi bën deklaratën e fortë: Tahiri ka kërcënuar Ramën, heto ku ndodhet Çako dhe familja e tij”

  1. Your blog on Kryemadhi b??n deklarat??n e fort??: Tahiri ka k??rc??nuar Ram??n, heto ku ndodhet ??ako dhe familja e tij is very good. I hope u can continue delivering many more post soon. Viva albnews.site

Leave a Reply

Your email address will not be published.