“15 deputetë të PS kanë mbjellë kanabis”, godet Dashamir Shehi

Disa deputetë socialistë të Kuvendit të Shqipërisë janë kultivues kanabisi në vend dhe shumë shpejt pritet që të dhënat e tyre të publikohen.

Deputeti Dashamir Shehi e ka konfirmuar këtë në emisionin “Arena” në Ora News, madje ftoi deputetët socialistë të distancohen nga mbrojtja e tyre, pasi ata do të dalin.

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione