Lista e plotë/ Këta janë 100 shqiptarët më popullorë në rrjetet sociale

Janë të njohur dhe për këtë fakt ndiqen nga qindra fansa në profilet e tyre të rrjeteve sociale. Por cilët janë më personazhet më popullorë online?!

Revista Mapo ka listuar 100 prej tyre bazuar në metoda të mirëfillta studimi dhe statistikat i ka ndarë në kategoritë: Politikë, Individualitete, Art-Sport, Entertainment dhe në fund Top-10.

Lexo po ashtu: Tejkalo linkun më poshtë për më tepër informacione

4 thoughts on “Lista e plotë/ Këta janë 100 shqiptarët më popullorë në rrjetet sociale”

Leave a Reply

Your email address will not be published.