Kur ta mësoni çfarë i ka ndodhur kësaj vajze të re, s’do ta besoni dot!

Një 21-vjeçare u pranua në spital me një gjendje jashtëzakonisht të rrallë që e bën atë djersisë gjak nga fytyra dhe pëllëmbët e duarve të saj. Mjekët italianë mbetën të habitur, pasi pacientja e paidentifikuar u shfaq me simptoma të çuditshme, pavarësisht se nuk tregonte ndonjë shenjë të lezioneve të lëkurës.

Thuhet se vajza e re është depresuar dhe izoluar nga shoqëria për shkak të gjendjes së saj.

Per te lexuar me shume hap linkun/linqet me poshte