Shkoi ta pastrojë aknen, e tmerrshme çfarë i del nga fytyra (Video)

Një hapësirë e madhe ishte krijuar në vendin e aknes, ndërkaq kur mjeku filloi ta pastrojë atë, djaloshi veçse e kishte të mpirë atë faqe që të mos ndjejë dhimbjet, shkruan lajmi.net


Ky djalë kishte pasur një akne të madhe në fytyrë dhe ishte detyruar të shkojë tek mjeku që ta pastrojë atë.Pastrimi i fytyrës zgjati shumë për shkak të asaj që i doli nga faqja.
Kliko Linkun poshte per te shikuar videon

 

 

 

 

 

 

 

Link