Mustafa i kërkoi Kurtit postin e Kryeministrit në këmbim të posteve tjera

Sipas mediave, Isa Mustafa i ka thënë Albin Kurtit që do të bëhet kjo ndarje mes dy palëve: Njëra palë merr kryeministrin dhe gjysmën e qeverisë, ndërsa pala tjetër merr presidentin, zëvendëskryeministrin kryetarin e Parlamentit dhe gjysmën tjetër të qeverisë.

Cilën pjesë e dëshiron, i kishte thënë Mustafa Albin Kurtit.