Tërmeti në Shkodër 1979, Enver Hoxha: Falënderojmë ndërkomtaret por shqiptarët do e ndërtojnë vet Shqipërinë – Edi Rama: Kërkojmë ndihmë nga ndërkombëtaret

Komenti i një qytetari nga Shqipëria:

Shkodër 15 prill 1979 Termeti 8 ballë. Fjalimi Enver Hoxhes. Falënderojmë përzemërsisht nderkomtaret por shqiptarët do e ndërtojnë vetë Shqipërinë… Rezultati, u shpërngul gjithë rinia nga Konispoli ne Vermosh dhe ndertuan Shkodrën e re. Brenda 5 muajve u ndertuan shtëpi per 100 000 banorë.

Skuadrat e teknikeve nga Durrësi u shquan për organizim dhe profesionalitet.

Durrës 26 nëntor 2019. Termeti 6.5 balle

Fjalimi Edi Ramës.. Bej apel nderkomtarve të na ndihmojnë pasi natyra na ndeshkoi…….. Ne këto momente populli ka nevojë për lider, jo për dordolec që kërkon lëmoshë.