Sikur ta kishim ditur me pare kete : Fiqte e thate kurojne 1 nga sem.undjet qe prek pothuajse te gjithe moshat mbi 50 vjec

Trupi ka mënyra interesante për të na paralajmëruar dhe ne kurrë nuk duhet të injor.ojmë këto shenja.
Dhi.mbja më e zakonshme që përjetojmë është shpesh në këmbë, shpinë, dhe në gjunjë, pasi ato janë vende që mbajnë peshën e trupit dhe na mbështesin kështu që zakonisht janë nën presionin më të madh,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote