Eshte e vetmja perzierje me 0 Kosto e cila heq te gjitha llojet e yndyrnave qe keni ne kuzhine

Kjo është e vetmja përzierje natyrale që heq yndryrnat në të gjithë sipërfaqen e kuzhinës, por do të sjellë aromë të freskët dhe të pastër në të gjithë shtëpinë tuaj.
Mbusheni shishen spraj me ujë të ngrohtë. Shtoni uthull, një pikë ose dy sapun të lëngët dhe sodën e bukës në shishe. Plotësoni shishen deri në fund me ujë të ngrohtë,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote