Lajmi qe merziti te gjitheve : Mbyllet emisioni me i dashur i Shqiptareve, kishim plot 13 vite qe e ndiqnim

Një nga emisionet më të dashur për shqiptarët, i cili transmetohej prej 13 vitesh, është mbyllur. Emisioni “Bypass show” i cili transmetohej në Vizion Plus nuk do të vazhdojë më. Lajmi është dhënë nga faqja e emisionit në rrjetin social ku shkruhet se udhëtimit i erdhi fund.
“Bypass show” si emision ka qenë në autorësinë dhe moderimin e aktorit të njohur, Agim Bajko,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote