Kush nga ju e njeh aktoren ne foto? Ajo jeton ne Amerike qe ne vitin 2002 dhe ja sa shume ka ndryshuar

Prej 17 vitesh aktorja e njohur Pavlina Mani dhe bashkëshorti i saj, regjisori Pirro Mani janë larguar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku kanë krijuar një jetë të re.
Ata kanë qendruar larg aktiviteteve kulturore dhe nuk kanë qenë pjesë e jetës publike.Ajo është një nga aktoret më të suksesshmë në kinematografinë shqiptare,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote