Beni pak kujdes, meqenese tani vjen dhe sezoni i tyre. Keto lloj personash nuk duhet qe kurrsesi te konsumojne hurma

Tani është stina e hurmave. Ato përmbajnë vlera ushqyese fantastike.Po kur nuk duhet të hani hurma:Mos konsumoni hurma me stomakun bosh
Kur jemi të uritur, stomaku sekreton më shumë acide tretës. Hurma ka disa substanca që nëse bashkohen me acidet e stomakut mund të formojnë gurë, ulcera, gjakderdhje dhe pro.ble.me të tjera ,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote