Perdorni shege sa me shume neqoftese keni pro.bleme me kete organ

Është shega çelësi i suksesit kundër sëm. und. jeve kro.nike intestinale.
Kjo është shpresa që jepet për përmirësimin e kurimit në të ardhmen nga një kërkim i ri i universiteteve indiane dhe amerikane, që shprehin entuziazëm për rezultatin.Shega përmban një molekulë që quhet urotilina, e cila sipas analizave, rezulton se forcon ndjeshëm funksionet e barrierave intestinale,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote