Babai fshehu një dhomë sekrete në mur, ndërsa gruaja e tij ishte shtatzënë. Por 7 vjet më vonë ja cfarë zbuloi vajza e tij!

Kur një burrë mësoi se gruaja e tij ishte shtatzënë me fëmijën e parë, ai vendosi te ralizonte planin e tij,duke ndertuar një dhomë të fshehtë plot me sekrete në muret e dhomes vajzës së tyre të palindur dhe e mbylli atë përsëri.
Pasi vajza e vogël lindi, ajo kaloi vite në dhomën e saj te gjumit,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote