Lindi trinjakë, por teksa fëmijët rriteshin nëna bën zbulimin e paimagjinueshëm që habiti dhe doktorët

Becki-Jo është një nënë shumë e re, ajo është vetëm 23 vjeçe dhe jeton në Liverpool me partnerin e saj Liam. Së bashku ata kanë një vajzë të quajtur Indiana dhe, në vitet e fundit, dëshira për t’i dhënë asaj një vëlla apo motër të vogël ishte shumë e fortë.
Pra, pas përpjekjes për disa kohë, Becki-Jo mbeti shtatzënë,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote