Iku në SHBA për t’i shpëtuar ish-të fejuarit, gruan e kthejnë në Shkodër pas 18 vitesh

Media ndërkombëtare “Daily Mail” ka publikuar historinë e një gruaje shqiptare, e cila është deportuar nga SHBA në Shqipëri, pasi ishte një emigrante ilegale.
Gruaja e cila është ndarë tashmë prej fëmijëve të saj të mitur quhet Cile Precetaj dhe kishte rreth dy dekada që qëndronte në SHBA, tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote