Shqiptarja nga Durrësi: Si u bëra nuse e serbit në Maqedoni (VIDEO)

Elida Hoxha po përkujdeset për bagëtinë në shtëpinë e burrit të saj me origjinë serbe Sasha Aleksiç.Në kërkim të një jete më të mirë, në vitin 2012, Elida nga Durrësi erdhi në Maqedoni
.Ajo sot jeton në shtëpinë e burrit të saj 17 vite më të moshuar, në fshatin “Staro Nagoriç” të komunës rurale me po të njejtin emër,hap hapsiren e meposhte dhe shih pamjet