Zbulohet amaneti i DIK.TATORIT Enver Hoxha para se të vd, iste, ja çfarë i tha të birit

Ibiri i ish-udhëheqësit komunist Enver Hoxha, Sokol Hoxha ka zbuluar amanetin e fundit që i la i ati para se të ndahej nga jeta. Ma ka thënë troç: “Ruajuni dhe sidomos ruaj Lilianën”, thote ai.Pyetje: Ç’do të thoshte me ruajunin?
Siç kishte kuptuar qëllimin kundër atij vetë muajt e fundit të jetës,kishte kuptuar sidomos qëllimin kundër nesh,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo lajmin e plote