Vjosa Osmani ‘dridhë’ Kuvendin e Kosovës me deklaratë: Vetëm veteranët e vërtetë e meritojnë të marrin paga

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka folur sonte para deputetëve të Kuvendit të Kosovës, për shumë probleme që hasin qytetarët e vendit çdo ditë, shkruan Gazeta NewBorn.

Osmani, ka thënë se pagat e pensionit e meritojnë ti marrin veç veteranët e UÇK-së dhe jo edhe profiterët. Ajo ka folur edhe për barërat esenciale dhe për shëndetësinë kosovare, e cila është shqetësim për qytetarët e vendit!

MOS HUMB! Tejkalo linkun më poshtë për me tepër informacione