Para se të flini: Vendosni Këtë Përzierje Nën Gjuhë Dhe Të Nesërmen Do Të Zgjoheni Ndryshe

Sipas studimeve të bëra është konstatuar se njerëzit flenë mesatarisht 6 orë në natë, megjithëse është përmendur disa herë që idealja do të ishte të flinit rreth 8 orë në natë. Kjo do të thotë se 1 ose 2 orë më pak gjumë në natë mund të ketë ndikim negativ në shëndet.

Trupi i njeriut ka nevojë për 8 orë gjumë sepse kjo është koha e nevojshme që trupi dhe organet të pushojnë dhe ta rifillojnë aktivitetin e tyre në mënyrën më të mirë. Përzierja me kripë Himaljane dhe mjaltë është shumë e dobishme dhe efektive në trajtimin e çrregullimeve të gjumit.….vazhdo arti*illin e plote