Ra nga ujëvara 15-metërshe e gjatë, gruaja shpëton (Video)

Një grua ia ka hedhur vdekjes, pasi ra nga ujëvara 15-metërshe dhe shpëtoi e gjallë. Megjithatë, rënia nuk ishte edhe pa rrezik, duke e lënë Heather me 10 kocka të ndrydhura, transmeton lajmi.net.

Ngjarja ka ndodhur në Honolulu të Hawaii-t, gjersa momenti është incizuar nga vetë viktima pas rënies aksidentale. Përveç brinjëve, ajo i ka thyer edhe shpatullat si pasojë e rënies. Ndiqeni videon më poshtë,shtyp re,klamen dhe vazhdo