Prej ne vitin 1915 na e mbajne te fshehur, ky eshte pluhuri i cili ‘sheron’ pothuajse cdo gje, ja se per cfare behet fjale

Që nga viti 1915, ky lajm është i njohur por praktikisht askush nuk e përhap atë.

Kloridi i magnezit kujdeset për gjithçka dhe ka një çmim qesharak të ulët. Vlerat e tij u zbuluan në vitin 1915 nga prof. Pierre Delbet, por kompanitë farmaceutike kanë kërkuar për të censuruar këtë informacion pasi vlerat e dobishme të kloridit të magnezit janë kaq shumë që do të kufizojë shitjen e një sasie të madhe të il.aç.eve.

Delbet, duke përdorur për herë të parë një sasi klorur magneziumi për të larë pl.a.gët, ai e kuptoi se jo vetëm që ata u shëruan shpejt, por lëkura nuk ishte subjekt i çdo lloj dëmi.

Kjo substancë mund të ketë një ndikuar në një numër të së.mun.djeve: distrofi, skleroza, polio, k.an.ce.ri, astma, bronkiti kronik, pneumonia, emfizemë, kolla e mirë, të ngjirurit, çrregullime të zorrëve së.mun.djet qafës së m.it.r.ës, tension i muskujve, artrit, dhi.m.bje në muskujve, osteoporozën, dep.res.io.ni, an.k.thi, fr.i.ka, d.him.bje koke, ethe, herpes, urtikarie, tetanozi, tër.bi.mi, shytat, rubeola, fruthi dhe shumë së.mu.n.dje të tjera të fëmijërisë. Në hulumtimet e tij të shumta, prof.

Pierre Delbet zbuloi se klorur magnezi edhe në formën e vajit për aplikacionet e jashtme, dhe për habinë e tij, sillte shërime.

Edhe për kujdesin e lëkurës ai sjell benefite kundër ekzemës, psoriasisit, lythave, por edhe me hemorroidet. Informoni njerëzit, ndajeni këtë informacion dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE .