Pas 15-vitesh vuajtje nga diabeti, gjen kuren sekrete dhe vendos ta ndaj me te gjithe

Kjo është një nga mjekimet më natyrale për diabetin. Sipas shumë dëshimve, ky mjekim ka ndihmuar shumë njerëz. Qindra fëmijë, adoleshentë dhe të rritur në gjithë botën vuajnë nga së.m.un.dje të tilla dhe kjo gjë ndikon mbi trupin e tyre dhe pasojat mund të jenë nga më të ndryshmet, madje dhe vde.kj.epr.ur.ëse.

Diabeti është një sëm.un.dje kr.on.ike, kur trupi nuk mund ta rregullojë sasinë e sheqerit që akumulohet në gj.a.k.

Kjo së.mu.n.dje anashkalohet në shumë raste. Disa as nuk i dinë problemet që kjo së.mu.n.dje shkakton, dhe as si ta trajtonë ose ta parandalojnë. Është e rëndësishme të dini se trajtimi për këtë së.mun.dje është shumë i vështirë, kërkon kohë dhe durim, por edhe vullnet për të konsumuar një dietë të shëndetshme.

Ka shumë mje.kime popullore që ndihmojnë për të balancuar nivelin e sheqerit në gj.a.k një nga ato është dhe receta që do ju paraqesim sot.

Përbërësit:

3 fasule

Lakër e bardhë(mesatare)

1 gotë ujë

Përgatitja:

Fillimisht duhet t’i lani të gjithë përbërësit mirë me ujë të bollshëm në mënyrë që të largohen të gjitha papastërtitë.

Fasulet dhe lakra duhet të prihen në copa të vogla. Pasi të përgatiten duhet të vendosen në një blender bashkë me ujin. Duhet ta pini këtë pije çdo ditë, pavarësisht kohës dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE .