Me Buxhovin, “Stupcat” dhe UÇK-në, por kundër “komandantëve”!

Një deklaratë e historianit dhe shkrimtarit Jusuf Buxhovi e cila nuk ishte as e para e as e fundit për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës ka nxitur qindra apo ndoshta edhe mijëra reagime në shoqërinë tonë.

Buxhovi në një emision televiziv derisa ishin duke diskutuar rreth vrasjes së 102 anëtarëve të LDK-së pas luftës, si dhe rreth marrjes së pushtetit nga UÇK-ja,shtyp re,klamen dhe vazhdo

VAZHDIM