Ekskluzive: Vulini tenton të hyjë në Kosovë, kthehet në Merdare

Ministri nga Serbia,Alkesandër Vulin ka tentuar të hy në Kosove dy netë më parë në Kosovë, por është kthyer prapa nga organet e sigurisë kosovare,në pikën kufitare në Merdare.

Vulini,kishte kërkuar leje zyrtarisht nga MPJ,por i është refuzuar ajo,dhe pas refuzimit te vizites nga MPJ ai kishte tentuar të hyjë ilegalisht në Kosovë,hap re,klamen dhe vazhdo

VAZHDIM