Çedomir Jovanoviq për Srebrenicën: Turpërohem, Serbia ta pranojë fajin

Kryetari i Partisë Liberal-Demokrate të Serbisë, Çedomir Jovanoviq, ka folur për gjenocidin serb në Srebrenicë, raportet që ai ka me familjet e viktimave, për të ardhmen e rajonit dhe për tema të tjera.

Jovanoviq thotë se në këtë 24 vjetor të kujtimit të viktimave të masakrës së Srebrenicës ka ndjenja të përziera,lexo lajmin e plote