Koci i përgjigjet ashpër Buxhovit: UÇK’ja është dashur t’i spastrojë mbeturinat si ti

Zv.ministri i Zhvillimit Ekonomik dhe anëtari i PDK-së,Gani Koci i ka reaguar ashpër shkrimtarit Jusuf Buxhovi,i cili tha se Kosova nuk ka bërë luftë pastër.Koci i është kundërpërgjigjur këtij duke i thënë se UÇK-ja është dashur t’i spastrojë mbeturinat si ti.

Koci ka shkruar se para se të gjykohet pastëria e luftës së UÇK-së nga Buxhovi,lexo lajmin e plote