Thuajini lamtumirë erës së djersës me këto mënyra natyrale!

Djersitja e tepërt poshtë krahëve dhe era e pakëndshme është një “problem” që duhet të zgjidhet.Shmangni përdorimin e produkteve kozmetike me përbërje kimike të kujdesit personal për të trajtuar këtë gjë.

Ne do t’ju ofrojmë disa trajtime natyrale që janë mjaft efikase në trajtimin e këtij problemi.Uthull molle (musht): në një shishe sprucuese hidhni pak ujë,vazhdo lajmin e plote