Më i bardhë se dëbora, dreri i rrallë shfaqet në Norvegji

Fotot e një dreri të vogël rene, janë bërë virale në rrjetet sociale.Ndryshe nga lloji i tij, dreri i vogël është krejtësisht i bardhë.

Fotografi norvegjez Mads Nordsvee e vuri re kafshën e rrallë gjatë një shëtitje në veri të Norvegjisë.Imazhet e tij janë publikuar që të hënën, teksa konsiderohen shumë të rralla,shtyp re,klamen dhe vazhdo