Pas 50 vitesh martesë burri i rrëfen gruas së tij se e kishte gënjyer gjithë jetën, ja perse

Nje qift të moshuarish jetonin vetëm në banesën e tyre në një fshat amerikan. Ata ishin dashuruar që të rinj dhe pavarësisht të gjithë sfidave ata kishin ruajtur dashurinë e tyre edhe për mbi 50 vjet martes

Ata jetonin në varfëri, por çifti ishte mirënjohës që kishin njëri-tjetrin, vazhdo ketu lajmin e plote