Receta që mjeku nuk ua tregon: Mëlçia do të jetë si e re dhe do të dukeni 10 vjet më të rinj

Mëlçia quhet edhe si laborator i organeve që kryejnë funksione të ndryshme,tretjen e yndyrave,hedhjen jashtë të helmeve dhe shumë tjerave.

Ushqimi i dëmshëm,shprehitë jo të mira ndikojnë në punën e secilit organ në organizëm,kështu edhe në mëlçi.Ushqehuni shëndetshëm,hidhni ushqimet e dëmshme nga menyja.Ajo që ju ndihmon është ky lëng natyral,vazhdo lajmin e plote