Historia e pabesueshme e tre burrave nga Drenasi – Qëndruan në shpellë tre muaj pa e ditur se në Kosovë kishte perfunduar lufta

Duket e pabesueshme por është e vërtetë. Ngjarja ka nodhur në Drenicë, kur tre persona ishin mbyllur gjatë luftës në një shpellë në Qikatovë të Drenasit.

Të shpëtuar nga një masakër që kishte ndodhur në Qikatovë tre banorë të këtij fshati; Petrit, Sokol dhe Selman Morina kishin qëndruar për muaj në një vend të izoluar,vazhdo lajmin e plote