«Vajza ime është e bukur , mjaft më kërkuat ta fsheh», mesazhi prekës i mamasë së vajzës me nishanin e rrallë

Kur e mora për herë të parë në krahët e mi,nuk mund t’u besoja syve.Ishte hera e tretë që sillja në jetë një fëmijë,dhe sigurisht që emocionet e atij momenti janë të papërsëritshme.

Megjithatë tanimë isha më e përgatitur se ç’duhej të bëja,dhe si duhet të përkujdesesha për të,por me Natalie ishte komplet ndryshe,vazhdo lajmin e plote