Flet lojtari shqiptar i Maqedonisë që u përzu nga një restorant në Prilep vetëm pse foli shqip

Alioski ka konfirmuar vetë lajmin për mediat në Maqedoni duke thënë se është tejet i irrituar për ngjarjen.

“Jam shumë i irrituar me atë që ndodhi në Prilep. Shikoni, unë luaj për përfaqësuesen e Maqedonisë, vij nga Anglia për të luajtur për këtë përfaqësuese, dhe e shihni se çfarë po përjetoj këtu,hap re,klamen dhe vazhdo

KETU