“Bomba nga El Cheka”, Musa Xhaferi – Teuta Arifit: “Ku e ke atë trëndafilin”

El Chekak sot ne profilin e tij ka bombarduar funsionaret e BDI-se,por ne fokus ka qene Musa Xhaferi.

Me poshte ju sjellim disa publikime:Biseda e parë është mes Teuta Arifit dhe Musa Xhaferit ku kjo i thotë se tani do ta dërgoj një trëndafilkë që le të kuptojmë se Teuta Arifi luan rrolin e tutorit,vazhdo lajmin e plote