U dëbua 13 herë nga Italia, flet shqiptari: Kam kaluar male me kafshë të egra, sepse kam gruan shumë të sëmurë

“E kam bërë shumë shpesh vajtje-ardhje, duke rrezikuar jetën time për të ardhur këtu, duke kaluar Shqipërinë nëpër male. Jam fshehur në një kamion, kam ardhur në Itali dhe jam rikthyer në Ancona”.

Kjo është deklarata e rekordmenit shqiptar të dëbimeve në Itali. 36-vjeçari Emiljano Fejzo ka thyer heshtjen ,vazhdo lajmin e plote