Çfarë ndodhi? Përfundon takimi, e ngarkuara me punë e SHBA-ve 1 orë e gjysmë në zyrën e Metës

Përreth një orë, e ngarkuara me punë e SHBA-ve, Leyla Moses- Ones zhvilloi një takim me kreun e shtetit Ilir Meta në Presidencë.Takimi erdhi pak para nisjes së seancës plenare dhe përfundoi në 11.

Në fokus të diskutimeve mes tyre mendohet të jetë shfuqizimi i dekretit për datën e zgjedhjeve dhe kriza politike në vend.Sakaq Meta ka lajmëruar një konferencë për mediat në orën 17:00,shtyp re,klamen dhe vazhdo