Sulmohet në Serbi autobusi i linjës Kosovë-Slloveni

Autobusi i linjës Kosovë-Slloveni ‘R.Gashi’ është sulmuar mbrëmë përderisa po kalonte tranzit nëpër territorin e shtetit fqinj, Serbisë.

Autobusi që ishte me udhëtar kosovar dhe linjë e rregullt është sulmuar nga serbët afër Batajnicës të cilët kanë gjuajtur me gurë.Siç shihet në këto fotografi të siguruara nga Indeksonline, xhami i përparmë i autobusit është dëmtuar për shkak të sulmit,shtyp re,klamen dhe vazhdo