Aksident trafiku: Humbin jetën dy të ri kishin nje femij 7 muajsh!

Mbrëmë në një aksident trafiku rrugës nga Italia për në Francë kanë humbur jetën dy të ri nga Hasanbegu i Shkupit!

Ebubekir Sulejmani ka qenë duke udhëtuar bashkë me bashkëshorten e tij me veturë, të dy të moshës së re rreth 20 vjeçare. Ky çift i ri pas vetes lanë një djalë të vogël 7 muajsh,shtyp re,klamen dhe vazhdo

VAZHDIM