Flet nëna Naile: Mu trazua jeta sot, ma moren me të mirin djal

Është kjo klithma dëshpëruese e Naile Nelës, nënës shpirtrazuar, të cilës një vrasës i pamëshirshëm i mori jetën e djalit të vetëm në pragun e shtëpisë. Ishte mbrëmje. 10 prill 2018. U dëgjuan katër krisma pistolete.

Mario Majollari kishte mbetur i pajetë përdhe. Ishte qëlluar pas shpine, në pabesi. Aty, m’u në hyrjen e shtëpisë ku lindi dhe u rrit,vazhdo lajmin e plote