Të”shara e grushta në mes të emisionit live”, deputeti shtrin përtokë analistin (Video)

Një sherr ka ndodhur në një emision live në Ukrainë. Shkak është bërë tema në lidhje me Rusinë dhe ndërhyrjet e saj në Ukrainë.Deputeti ukrainas, Igor Mosiyçuk është konfliktuar gjatë një transmetimi live me analistin Aleksandër Semçenko.

Deputeti e ka akuzuar analistin se ai është i korruptuar. Ai i ka shtuar akuzat duke thënë live se paguhet nga lideri i Çeçenisë,shtyp r,eklamen dhe vazhdo