Veterani i UÇK’së, baba i dëshmorit, shpërthen te varrezat –shan dhe akuzon njerëzit e pushtetit

Gjatë homazheve në varrezat e dëshmorëve në Landovicë, me rastin e 20 vjetorit të Ditës së Çlirimit të Prizrenit, prindi i dëshmorit Agron Bytyqi, Islami, veteran i UÇK-së.

Ka shprehur pakënaqësi duke akuzuar individë të ndryshëm dhe përfaqësues të institucioneve, të cilët sipas tij, keqpërdorin dhe njollosin gjakun e dëshmorëve ,shtyp re,klamen dhe vazhdo

KETU