Pas divorcit, nëna gjen të dashur: Ky është mesazhi që fëmijët kanë për t’i dhënë!

Sheldona dhe Eriksoni kanë ardhur sot në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E diela shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea, për të dhënë një mesazh për nënën e tyre, Irmën, pasi ajo do të largohet dhe ata dëshirojnë të jetë e lumtur.

Sheldona rrëfen se ka lindur në Dragot të Elbasanit, vazhdo lajmin e plote