Gjen 350 mijë euro të hedhura në plehra, do ta kapni kokën kur të mësoni ç’bëri me to

As më shumë e as më pak por plotë 350 mijë euro ka gjetur një punëtor pastrimi në një kosh mbeturinash.

Ngjarja ka ndodhur në Japoni,por kjo nuk është e gjitha.Nëse ju mendoni se ai i ka mbajtur këto para për veten e tij dhe i ka gëzuar duke ndryshuar tërësisht jetën e vet,vazhdo lajmin e plote